Slik finner og reparerer du svake innstillinger i operativsystemet

Slik skanner du etter og reparerer svake innstillinger i operativsystemet:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Velg delen Sikkerhet.
  3. Under Sikkerhet velger du Skanning av svake innstillinger.
  4. Klikk på Skann.

Dette kjører et skann for svake innstillinger. Etter at skanningen er fullført, ser du resultatene av skanningen i delen Skanning av svake innstillinger.

5. Klikk på Vis for å gå til vinduet Skanning av svake innstillinger.
  6. I vinduet Skanning av svake innstillinger velger du handlingen som skal utføres på svake innstillinger:
    • Oppdaget svake innstillinger. Gjør ett av følgende:
      • Klikk på Reparer alle for å reparere alle svake innstillinger.
      • Klikk på Reparer for å reparere en svak innstilling.
      • Hvis åpne programmer forstyrrer rettingen av en svak innstilling, klikker du på Vis for å vise listen over forstyrrende programmer.

For å lukke programmer som hindrer at innstillingen rettes, gjør du ett av følgende:

• Klikk på Fjerne programmet til høyre for navnet på det forstyrrende programmet for å lukke det på vanlig måte. Hvis programmet oppdager ulagrede endringer, vil det be deg om å lagre dem.
        • Klikk på koblingen Tving lukking for å lukke alle forstyrrende programmer uten å lagre data.
      • I rullegardinlisten ved siden av Reparer velger du Ignorer for å la en svak innstilling være uendret.
      • I rullegardinlisten ved siden av Reparer velger du Les mer for å se informasjon om en svak innstilling på Kasperskys nettsted for støtte.
    • Svake innstillinger som er reparert tidligere.
      • Klikk på Rull tilbake for å gjenopprette de reparerte innstillingen til den opprinnelige tilstanden.
      • I rullegardinlisten ved siden av Rull tilbake velger du Les mer for å se informasjon om en svak innstilling på Kasperskys nettsted for støtte.